kalas och förkylning

Trots förkylning och feber har vi haft en jättebra kalashelg. Adrians tänder har krånglat länge nu men idag försvann äntligen febern. Jag känner mig dock sämre och lämnade därför bort Adrian en stund till sin farmor och farfar idag. Det har varit jätteskönt att bara ligga i sängen och kolla på viaplay och vila upp sig lite. 
 
I fredags kom Andrés familj och Mirka och Jonte hit på fika. Jag hade finaste kalasgästerna, Lovis, Elias och Adrian. Jag var dessutom jättenöjd med tårtan jag gjorde till mig själv och gott smakade den. Chokladbottnar, vaniljmousse och apelsincurd.
I lördags klev jag upp och gjorde klart tårtan till Elias som fyller två år imorgon. Sen åkte vi hem till dem och firade honom en stund. När vi kom hem hoppade alla i pyjamas och tog det så lugnt vi bara kunde. Jag är så less på snor, hosta och feber nu. Vill att alla ska få vara friska. 
 
Min födelsedag
 
Elias kalas
 
 
Just nu i pyjamas
 
 
 
 

22 år imorgon

Då fyller man 22 år imorgon och jag känner väl inte något speciellt med det. Jag har fortfarande inte vant mig vid att jag har en egen familj att fira med nu. Hela uppväxten kom familjen in på morgonen och sjöng, med frukost på sängen. Jag har alltid tyckt att det är det bästa sättet som finns att vakna på. Man vaknade alltid så fridfullt då. Sen åkte man till skolan och bara kände sig meganöjd hela dagen. Efter skolan kom alltid släkten på fika. Man fick välja vilket fika och vilken tårta man ville ha och hela dagen hade man ansvar att svara i hemtelefonen när det ringde. Presenterna har aldrig varit det viktiga för mig. Gemenskapen med familjen, släkten och mina vänner har varit det bästa. Nu har jag en egen familj och en egen son och jag vill föra det vidare till honom.
Morgondagen för mig blir bara lugn. Jag har förberett fikat och tårtan står färdig i kylskåpet. Mot kvällen kommer Andrés familj och fikar. Jag ska helt enkelt bara njuta av lugnet och min familj. 
 
Bilder från veckan 
 
 

snö och dålig sömn

Vi hade en helvetes natt. Adrian har svårt att sova nu när det är tänder påväg igen. Så han fick kolla lite på tv och klättrade runt i sängen. Inte kul alls. Jag lyckades få Adrian att sova länge på lunchen i alla fall.Det har snöat hela dagen, så det är fullt med snö på hela gården. Jag klädde på mig och Adrian och gick ut för att skotta. Jag fick inte ens skotta hälften, sen var Adrian rastlös. Så jag sprang runt kvarteret med honom i pulkan. 
Jag hoppas på bättre sömn inatt och mindre snö imorgon. 
 

Äventyrsbad

Dagarna efter nyår har vi mest tagit det lugnt. Det har varit otroligt kallt, så jag kan inte direkt säga att vi har varit ute mycket. En dag har vi dock spenderat på äventyrsbad med hela Andrés familj. Adrian älskar att bada, så jag var med honom i barnpoolen nästan hela tiden. Jag passade även på att simma 14 längder. 
Dagen avslutades på max och sen körde vi hem i snöovädret. 
 
Den 2 januari firade jag och André att vi har varit tillsammans i 4 år. Helt galet vad tiden har gått fort. Allt började med 1,5 års pendlande. Sen tog jag studenten, efter det har vi hunnit med husköp, barn och förlovning. Två resor har vi också lyckats klämma in. Men 4 år är ju ingenting mot resten av livet, och det är resten av livet jag vill spendera med dig. Många fler resor, mer barn, förhoppningsvis ett större hus. Och viktigast av allt, att vi får vara lyckliga och friska. Jag älskar dig Andé!
 
 
 
 
 

Nyårsafton

Vi hade en jättebra nyårsafton med Andrés familj. Det sa bara poff så var det tolvslaget. Vi åt god mat, en tacoförrätt, oxfilé och potatisgratäng och en hemmagjort glass till efterrätt. Sen sjöng vi singstar och tiden bara flög iväg. 
 
 
 

RSS 2.0