En solig dag i Hofors

Har haft en bra dag i solen i Hofors. Har hälsat på min låtsasbror en snabbis och nu har vi ätit påskmat hos mamma och Vera. Jag fick min älskade påskmat ändå. 
 
Imorgon åker jag tillbaka till Ludvika och leker lite med Minis. Sen på lördag blir det Stockholm och sedan IRLAND!
 

ris och ros

Insåg precis att jag inte kommer få nå påskmiddag i år, eftersom jag och Älskling spenderar påsken i Irland. Någonting som vägde upp det var istället vädret som kommer vara. Kollade vädret och det ser ut som att det kommer vara mestadels sol, wiii. 
 
Idag har jag varit i skolan en snabbis, gjort ett prov. Vi träffade också Elina, vår koreograf och fick filmerna från produktionen. När jag kom hem skrubbade jag lite i köket, bastade och alldeles nyss har jag lagat mat. 
 

slutproduktion film

Om ni har tråkigt i en halvtimme kan ni alltid kolla igenom vår produktion. Det tråkiga med film är att ni missar våra uttryck i ansiktet, hela skådespeleriet som vi kör. Man får inte riktigt samma känsla. Men för er som har missat, här har ni den i alla fall :)
 

produktionen

Har inte berättat för er om hur det gick på produktionen. Vi fick supermycket beröm från alla håll, vilket var jätteroligt! Det gick helt awesome. Hade bästa veckan någonsin med min klass och jag är så grymt stolt över oss. Snodde bilder från lite håll och kanter på instagram!  
 

kärleksvisan och kärlekens lov

Här kommer youtube-klippen från bröllopet, då jag sjöng. Man hör min knäppa systerdotter prata i bakrunden lite då och då, haha "mosse sjunger". 
 
 

23/3-13

Mamma och Veras bröllop var så otroligt fint igår!. D
Dagen började med att jag och Inger hämtade tårtan, sedan fotade jag brudarna och sjöng i kyrkan, det kommer förmodligen upp på youtube sen. 
Det är så fint att se hur vackert kärlek kan vara, oavsett kön. Jag är så otroligt stolt över er och glad för eran skull. Jag älskar er<3
 
 

snart premiär

 
Nu är det bara två dagar kvar till premiär! Är nervös som tusan, men vi har repat hela helgen, så det kommer nog gå asbra ! Jag är trött och mör i kroppen, men efter fredag får vi äntligen vila och på lördag gifter sig bästa mamma och Vera.
 
Senare idag ska jag till skolan för att bygga gradänger och ljud och ljussätta i blackboxen.
 
Det ska bli så roligt att alla ska få se vad vi egentligen har hållt på med i tre år.
 
 

Ireland, Galway

Herregud vad jag längtar till Irland nu. Ska bli så otroligt skönt att komma bort, bara André och jag. Vi kommer ha det så himla bra. Nu är det bara 19 dagar kvar. 
 

 

Jag saknar dig och älskar dig! <3

 

sökt jobb

Nu har jag sökt jobb till sommaren och jag hoppas så otroligt mycket att jag får ett! Vill verkligen jobba och då helst hos André! 
 

saknar min love

Vill ta studenten och flytta nu! Är trött på´t. 
 
 

högstadiet

Som ni kanske märker så har jag blivit lite nostalgisk! Kollade nyss igenom massa högstadiebilder och våran musikvideo vi gjorde i slutet av nian. 
  
 

lilltjejen

Jag älskar den här underbara ungen så otroligt mycket. Och du växer alldeles för fort, fyller 4 år i augusti. Jag hinner inte med !
 
 

sommarbilder 2010

Saknar dessa underbara sommardagar! 
 


The Game

100 dagar kvar till studenten och nu är det äntligen dags för ES3DN´s slutproduktion!

"The Game"
Hur väljer flocken sin Alfahane? Vem bestämmer spelets regler? Vem bör styra och vem bör lyda?
Hur är makten fördelad och hur utövas den? Finns det endast ett VI och ett DEM? Vilken armé tillhör du?

VAD? - En dansföreställning med treans danselever från haraldsbogymnasiet

Koreograf: Elina Elestrand

NÄR & VAR? - Haraldsbogymnasiets Aula i Falun
onsdag 20 mars
kl 19.00

torsdag 21 mars
kl 11.00
kl 13.00
kl 19.00

fredag 22 mars
kl 13.00

Fri entré

Varmt välkomna nära, kära och okända! :)
 

wings

Har haft vår första dansträning efter lovet idag, var riktigt skönt för jag känner mig äntligen okej i kroppen och har massor med ork. 
Imorgon ska jag sova hos Hansson, på torsdag hos syster och helgen spenderar jag hos mamma. Kommer bli jättemysigt! 
 

sång med kusin

Väldigt sent ute, men bättre sent än aldrig. Här har ni mig och min kusin Emilia när vi sjöng på vår farbrors bröllop i somras.

sportlov

Det har hänt mycket sen jag bloggade sist. 
Har färgat håret brunt under en mysig kväll hemma hos min syster med henne och mamma. 
Har varit på studentkryssning och partajat loss med mina vänner. 
Och har spenderat ons-sön hos André. Vi har städat deras innan otroligt stökiga vind, som nu är väldigt fin. Vi har varit i Härnösand och shoppat nya kläder åt André. Vi har tränat och hälsat på hans mormor. Igår kollade vi på mello och jag blev otroligt glad när Anton Ewald vann. Idag var vi vid deras stuga och myste och grillade korv innan jag skulle till tåget. 
Nu är jag hemma igen och längtar redan tillbaka väldigt mycket, väldigt väldigt mycket. 
 
Brunt hår! 
 
Studentkryssning!
 
Hos André! 

RSS 2.0