Barnvakt, Öppnis och Kalas

Förra helgen hade vi Lovis här över natten och myste massor. Barnen lekte massor och till kvällen myste vi framför tvn. Det var lite trångt i sängen med två barn på natten, med det gick bra haha. Adrian tycker om att ligga ovanpå folk när han sover, så han gjorde det på Lovis och hon blev inte direkt glad. Dagen efter klev vi upp, åt frukost, André lekte ute med barnen. På eftermiddagen kom Sofie och Robin tillbaka och stannade resten av dagen. Vi bjöd på mat och kollade på så mycket bättre. 
 
Den här veckan har vi umgåtts mycket med familjen Ruuska. Adrian och Elias har fått leka av sig rejält. I torsdags var Sofie och Robin här igen och åt och i fredags gick jag och Sofie på öppnis med barnen. Dom tyckte det var jättekul att leka med de andra barnen och efteråt gick på stan en sväng och lunchade. 
På kvällen var vi bjudna till Mirka och Jonte på middag, så vi åt där och gick sedan hem till oss och åt efterrätt och kollade på idol. 
 
Igår var vi på 20-årskalas för Andrés kusin. Vi fick god smörgåstårta och kladdkaka. Trevligt prat under några glas vin och drinkar.
 
 
 

En höstbomb

Här kommer en bildbomb från den senaste tiden. Vi har varit på dejt på dansföreställning, lekt med Adrian, Adrian har lekt med Elias och Lovis. Vi har spenderat massor med helger med Sofie och Robin och Antonia och Stefan.
Jag skulle egentligen börjat plugga till våren, men det blev inte så. Så Adrian och jag kommer vara hemma tillsammans tills han blir ca 2 år. Han får börja på dagis efter nästa sommar. Jag ska verkligen försöka ta vara på tiden och mysa så mycket jag bara kan. För sen blir det mycket fokus på skolan och Adrian får skaffa sig massa kompisar på dagis. 
 
 
 
 

Helg med besök

I helgen var pappa och Karin här. Dom kom redan i torsdags och åkte i söndags. Vi har ätit gott, gått på stan, fikat hos Antonia och Stefan. Det har varit en supermysig helg. 
 
 

RSS 2.0