nattbak

Sitter uppe och väntar på att André ska komma hem från jobbet, har tvättat kläder och mig själv, bakat en äppelpaj och kollat på oth. Imorgon är jag ledig från jobbet, så då åker vi till stugan och tar det lugnt. 
 
Saknar Alanya och klassen också <3
 

midsommarhelgen

Midsommarhelgen var supermysig i svärföräldrarnas stuga. Jag gjorde en minimidsommarstång som vi dansade runt och vi åt massor med god mat.
 
 
På jobbet går det bra. Jobbar på hemtjänsten här i Kramfors och trivs jättebra. Har gått med i 4 dagar nu, men imorgon ska jag börja gå själv. Lite nervöst, men det ska nog gå bra.
 
Igår var vi och shoppade på Ikea och Birsta. Blev ny färg i rummet, en byrå till mina kläder och en datastol till André. Ska lägga upp bilder när det är helt klart så ni får se hur jag bor.
 

balen

Tack Antonia som gjorde mitt hår så otroligt fint, fick så mycket beröm för det. Och tack klassen för en oförglömlig kväll!
 
 
 

mottagning i hofors

 
 

studentdagen

 
 

middag med lärarna

Studentveckan är nu över och flyttlasset har gått till Bollstabruk. Jag har haft det så himla underbart med min fina klass. Hela veckan har bestått av massa skoj och jag kommer aldrig glömma de här tre åren vi har fått tillsammans, speciellt inte våra sista veckor tillsammans.
Veckan började med mösspåtagning, med hela Faluns studenter. Vi var också på middag och myskväll med våra danslärare. I torsdags klädde vi flaket och i fredags hade vi vår efterlängtade student. Det var helt galet roligt och jag firade med pappas släkt i Ludvika. I lördags firade jag med mammas släkt i Hofors. Andrés fina familj var med båda dagarna, vilket var hur mysigt som helst. Igår hade vi studentbal och gråtparty. Det var inte helt lätt att släppa taget om alla och gå därifrån utan att gråta. Kommer sakna alla så otroligt mycket.
Idag hade jag lite mer gråtparty när jag först skulle säga hejdå till min älskade syster och hennes dotter. Den ungen som har förgyllt mitt liv så otroligt mycket de senaste 4 åren, kommer vara jobbigt att som moster till henne inte kunna träffa henne lika ofta. Bilen gick sedan vidare till mamma och Vera där vi grät lite mer och bestämde att vi ska mötas på mitten på en fika ibland.
 
 
 
 

Studentresa Alanya del 2

 

bästa tjejerna <3

Jag kan inte se tangenterna för att jag gråter så mycket just nu. Jag har sån separationsångest från min underbara klass att jag bara gråter och gråter. Kan inte ens gå på krogen, är helt svullen i ansiktet. De här tre åren med er har varit helt fantastiska, ni förstår nog inte hur positivt ni har påverkat mig. Jag har lärt mig så otroligt mycket av er och ni har hjälpt mig att växa som person. Jag älskar er mina bästa <3
 
 
 

studentresa alanya del 1

 
 

världens bästa vecka

Nu är vi hemma från Turkiet, kom fram till Falun runt klockan 5 imorse. 
Jag har haft en helt underbar vecka med klassen och det har hänt så galet mycket roligt. Kommer aldrig glömma den här resan.
 
Jag börjar med mina instagrambilder, så får ni resten sen. Berättar mer om resan sen också.
 

RSS 2.0