Våra julklappar

André fick en Michael Kors klocka av mig. Jag älskar att se när han blir så glad.
 
 
Av André fick jag en gravidkudde som även funkar som amningskudde sen och en stödkudde till barnet. Jag ville  ha en sån redan förra graviditeten. Jag fick även en plattång av André. Av svärföräldrarna fick jag ugglor, en målarbok och alla vi "barn" fick biljetter till Takida och Stiftelsen.
 

Julafton

Nu kommer härliga bilder från julafton. Vi började dagen hemma med paket i julstrumpan och frukost framför tomten är far till alla barnen. Sen gjorde vi oss iordning och åkte upp till Andrés föräldrar. Där började vi dagen med fika, sen tittade de flesta på kalle anka och några andra fixade maten. Jag har knappt någon aptit nu under graviditeten, så jag kan väl inte säga att jag har ätit så mycket som jag kanske hade velat. Tomten kom till kvällen och Adrian var helt lyrisk. Han stod framför Tomten hela tiden och var superberedd att ta alla paket. Både han och vi är så nöjda med vår julafton och nu är vi trötta. Bilden nedanför när Adrian får sin jättestora babblare är oslagbar, kolla bara på ansiktsuttrycket. 
 
 
 

Julpynt och magsjuka

Det är verkligen fullt upp hela tiden. Sen svenskakursen började har jag varit konstant stressad. 
Vi har julpyntat och pysslat massor här hemma. Jag och André bakade lussebullar en dag och Adrian hjälpte mig att klä granen. Många kulor hamnade på samma ställe, men det är ju det som är charmen när Adrian hjälper till. 
 
Igår kräktes Adrian och gjorde det sen sex gånger fram till 2-3 inatt. Jag hoppas verkligen att det tar stopp där, för vi skulle ju egentligen åka till Ludvika i helgen. Planen var att jag skulle åka till Sundsvall och skriva min tenta imorgon och att vi sen skulle fortsätta neråt i landet. Nu hoppas vi istället att vi kan åka ner på lördagen, så vi inte missar Karins 50 -årsfest. 
 

RSS 2.0