fransk manikyr

Har varit hos Shala idag och fått mina naglar fixade. Hon är så duktig som kan sånt!
 
Hela helgen har jag spenderat med Emilia och Shala och imorgon ska jag klippa mig och färga håret, ska bli galet skönt att äntligen göra någonting åt håret.
 
 
 
 

tillbaka till Ludvika

Igår tog jag tåget tillbaka till Ludvika, för att hälsa på igen. Blev en kvällsfika på Engel med Emilia och Shala.
 
Idag har jag tagit en powerwalk med hunden och gjort mig iordning. Sen ska jag leka med Emilia.
 
 

room

Nu när det är rent fint och städat tänkte jag visa hur jag och André har det på vårt rum, för er som inte har kommit upp och hälsat på än. 
 

 
 
 
 

Pål Ross

Jag blir helt tokig. Sitter och kollar på hus ritade av arkitekten Pål Ross och jag vill flytta in NU. Man kan ju åtminstone få drömma lite.
Hus 1:
 
Hus 2:
 
 

tacobröd

Bakade egna tacobröd idag. Inte illa pinkat. Vi ska ha lite taco-fredagsmys i stugan. Receptet hittar ni HÄR.
 
 

översvämning

Som ni kanske har sett på nyheterna så har vi översvämning här. Ganska extremt och det har blivit värre under natten. André och jag har nyss vart vid stugan och tagit reda på det värsta eftersom det har börjat komma i vatten i lilla huset närmast sjön. 
 
 
 
 
Igår:
 
Idag:
 
 
Dom här kommer inte ens in till sin stuga, hela hagarna och deras infart är fyllt med vatten.
 
 

baka

Jag tror att jag ska försöka utveckla min bakning lite mer. Det enda problemet då är att jag inte borde äta allt jag bakar. Så jag får väl helt enkelt ge bort alla mina bakverk. Blir så extra sugen på att baka när jag tittar på hela sverige bakar. 
 
 
 

autumn

Är så rastlös så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Går inte att ta en powerwalk heller för det har regnat konstant i tre dagar nu. Gick i en gång i spöregnet men man blir så kall när man kommer in. Vill ha en sån där fin, färgglad och mysig höst när man bär stora stickade tröjor och sånt.
 
Nästa vecka ska jag in till arbetsförmedlingen och skriva in mig, att bara sitta här går ju inte längre. Då blir jag så rastlös så att jag bara internetshoppar för de få pengar jag har kvar. Har faktiskt redan inhandlat tre julklappar, vilket är ganska positivt. Gött att vara ute i tid. 
 
Nästa vecka någon gång tänker jag åka till Dalarna och hälsa på igen också. Så ska jag och Minis ha en girls weekend. 
 
 

träningskläder

Unnade mig själv lite nya saker igår. Bland annat träningskläder, så att jag kan komma igång på riktigt. 
 

träningskläder

Unnade mig själv lite nya saker igår. Bland annat träningskläder, så att jag kan komma igång på riktigt. 
 

rose

Är tillbaka hos mig älskling som väntade så fint på perrongen med en bukett rosor. 
Har innan varit hos mamma och Vera och gosat med deras lilla vovve. Sötaste jag har sett faktiskt. Fick träffa mormor, morfar, sofia och Evelina också. 
 
 
 

sushi

Åkte ner på stan imorse och lunchade med Issa och hennes mamma. Blev sushi som är så galet gott. Jag får passa på att äta det när jag är i Dalarna, för uppe där jag bor finns det inte.
 
Nu ska jag upp och ge en Emilia en kram och hämta bilderna från resan. Sen far jag vidare mot Hofors.
 
 

pratkvarn

Haha skrattar ihjäl mig!

marcus

Hemma efter en sväng på stan med Marcus. Till kvällen ska det mysas igen med Minis.
 
 

Bra i Dalarna

Jag har det superbra här hemma i Dalarna. Försöker träffa så många som möjligt, för jag har saknat alla galet mycket. I lördags var jag hos farmor och farfar och fikade lite. I söndags drog jag en fika med Shala och Alex, båda två har flyttat till andra städer och börjat plugga. Igår tog jag det lugnt fram till Emilia slutade jobbet, då hade vi lite sjukmys hemma hos henne. Nästan hela gänget har dragit på sig en förskylning efter resan. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan åka ner på stan och träffa min goa lilla Marcus, har inte träffat honom sen studenten. 
 
Saknar min älskling också <3 
 

Ayia Napa del 2

Här kommer mina hemskt dåliga bilder från resan. Hade bara med min lilla digitalkamera där displayen är trasig, så jag ser inte vad jag tar kort på. Ska sno lite bilder av Emilia sen.
 
Havet var så otroligt fint där, vattnet var så klart att det kändes som att man badade i en megastor pool.
 
 

RSS 2.0