älskling 21 år

I måndags fyllde min fina man 21 år, så vi var i stugan hela dagen och på kvällen kommer även hans släkt och vänner. Av mig fick han en flytväst som är lämplig när man t.ex åker wakeboard, den skyddar kroppen mer än en annan. En våtdräkt fick han av sina föräldrar. Så han tog sig en testrunda på wakeboarden på en gång. 
 
Igår var vi på Birsta och shoppade, eftersom det var dåligt väder. Med mig hem fick jag tre tröjor, ett armband, en ring och örhängen, vax, trosor och en nagelklippare. 
 
Idag har vi storstädat hela huset. Så nu är det fräscht och härligt. 
 
 

Hemfärd till Dalarna !

Har haft en supermysig helg hemma på besök i Dalarna och Hofors. I torsdags sov Minis hos mig, i fredags förmiddag hade jag sushilunch med Issa vid piren och kvällen spenderade jag med Shala. Sen igår har jag varit i Hofors och hälsat på hos Sofia. Var och badade igår och på kvällen fick jag också träffa mamma och Vera lite. Idag har vi ätit en lunch nere på Hanssons. 
Har saknat min söta systerdotter nå otroligt, men idag är hon trött och grinig. Sånt som händer. 
 
 

ayia napa med minis

Blev imorse väckt av ett samtal från Emilia, där hon berättar att hon har bokat resa till Ayia Napa till oss. Ska bli galet roligt och skönt att komma iväg. 
 
 

nymålat

Nu har jag och André målat klart i stugan och det kommer bli så fint när vi får upp alla grejer. Jag har inte bara målat stugan, jag har målat mig själv också. Är nämligen lite kladdig när jag målar. 
 
Nu ska jag klippa André, sen ska vi iväg på bio "känn ingen sorg", Håkan Hellströms film. Ska bli spännande. 
 
 

förändringar

Nu ska jag njuta hela helgen, kom hem från mitt jobbpass idag och nu har jag ledighet i tre dagar. Var med älskling och köpte färg, vi ska nämligen måla vitt i stugan i helgen, så det blir ännu finare där. 
 
Sitter och tänker på alla mina vänner och min familj som jag saknar nå otroligt mycket. Det är konstigt för mig att flytta till en annan stad i en helt annan del av Sverige eftersom jag har haft riktigt svårt för förändringar i hela mitt liv. Har inte kunnat slänga gamla saker, jag har allt gammalt skit sparat i lådor. Nu förstår jag varför jag har sparat alla de där "onödiga" sakerna. Det är för att jag ska ha med mig mitt gamla liv i mina lådor, för jag älskar att kolla igenom sakerna och det känns ännu bättre att göra det nu när jag har flyttat. Jag tror i alla fall att jag kommer få det jättebra här uppe, eller ja det har jag ju redan. Men ännu bättre när jag har listat ut vad jag vill göra med mitt liv. 
 

det är storm i norrland

Det har blåst otroligt mycket här uppe i sommar, samtidigt som det har varit bra väder, mest sol. Blåsten förstör dock mycket, då det aldrig vill sluta blåsa. Det var fint väder hela förmiddagen idag när jag jobbade, så jag skrev till André att vi kunde åka till stugan och hälsa på innan han skulle börja jobba. Och självklart börjar det blåsa igen när vi kommer dit, så himla typiskt. 
 
Nu har André i alla fall åkt till jobbet och han ville att jag skulle städa/tvätta hans bil, dum som han är tar han den bilen till jobbet, så nu blev inte det heller av. Vad ska jag göra nu då? Har ju städat överallt, finns inget mer att städa. 
 
Titta vilken liten fjortis jag var! 

ledig dag

Förra veckan var otroligt krävande, sex dagars jobb som slutade med en migrän för mig. Skönt att jag fått vara ledig idag i alla fall. Jag jobbar tre dagar den här veckan, sen är jag ledig fredag-söndag. Jag och André får alltså två dagars ledighet tillsammans, för en gång skull. 
 
Idag har jag gjort lite nödvändiga sysslor. Städat köket och övervåningen. Rensat ur skafferiet och tvättat handdukar. Känns skönt att ha lite ordning, så man slipper tänka på det. 
 
André är på jobbet nu och kommer hem 01.30 tror jag det är. Tänkte vänta uppe på min man, men kommer förmodligen somna. 
 
Saknar min fina vän <3

håkan hellström

Kom precis hem från en heldag med jobb. Sitter nu och kollar på svt1 på Håkans egna show. Blir så otroligt äckligt taggad på en Håkan-konsert så jag började hoppa omkring i köket.
 
Imorgon ska jag och älskling åka till Sundsvall och shoppa saker till stugan, ska bli så mysigt. Sen är jag ledig på torsdag, då ska vi mysa i stugan!
 
 

ledig helg

Har haft en supermysig ledig helg i stugan med svärföräldrarna. André har jobbat så har inte träffat honom särskilt mycket. Igår hade de besök av Stefans bror som hade med sin lilla valp som jag gosade med hela kvällen. Åkte ring efter båten också. Idag har vi varit ute med flotten och solat. 
 
Veckan som kommer nu är den veckan som jag jobbar mest under hela sommaren, och det är också Andrés lediga vecka. Våran arbetsscheman samarbetar inte direkt. 
 
 

RSS 2.0