paradisbadet

I måndags åkte vi med hela Andrés familj till paradisbadet och hade en heldag där. Adrian älskade att bada. Han plaskade och försökte fånga vattenstrålarna, så dit måste vi åka igen. Efter att ha badat en stund skulle vi fika, men då blev Adrian trött så han sov en stund. När han vaknade hade dom stängt barnpoolen en stund, så då fick vi bada i den stora poolen. 
I veckan har vi haft lite sjukstuga här hemma. André har varit dålig och jag har haft otroliga smärtor i min svanskota. I know, så jäkla udda. Har inte kunnat sitta på rumpan så har halvlegat i soffan hela tiden. Nu är det i alla fall bättre så att jag kan köra på med träningen igen. 
Idag har vi varit på öppna förskolan. Adrian lekte med alla barnen på golvet och det är så roligt att se. De försöker ta leksaker ur händerna på varandra och sätter sig på varandra och har inte riktigt koll. Alla föräldrar och barn var med på sångstund också. Nu är vi hemma och ska träna, sen till kvällen ska vi bli bjudna på middag hos Mirka och Jonte. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mormor och Morfar

Helt underbara bilder .....igen

2015-04-10 @ 14:53:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0